>>
you're reading...
Software

SPEEDbit Video Accelerator

Speedbit Video Accelerator?? Apaan sii itu??

Saya juga sebenernya baru denger software yang satu ini dan telisik demi telisik ternyatasoftware ini untuk menghilangkan buffer pada YouTube ataupun Web Videos apapun. Begini nih kata web sumbernya “Eleminating Buffer of You Tube and Web Videos“. Wah buat yang netnya pas pasan sepertinya software ini cocok banget deh, hehe

Nah yang saya share ini yang versi free, kalo mau yang berbayar alias premium, beli aja deh ato tanyakan pada kawan sejati kita alias google, hehe

Download Speedbit Video Accelerator

About Gootekno

Write to share, to increase knowledge and friendship

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: